Agenda:

De seizoen-agenda van club BELLO geeft een overzicht van de mogelijke tochten in het komende seizoen. Voeg hier tochten aan toe. Meld je aan voor tochten of neem de organisatie van een tocht op je. Wil je een item toevoegen klik dan op de toevoegknop. Wil je een item wijzigen klik dan op het te wijzigen veld.
Bij een aantal tochten is onder -Evenement- een GPS-bestand toegevoegd. Je kunt dit downloaden door er met de rechter muistoets op te klikken en in het popupmenuutje de volgende optie te kiezen: -Doel opslaan als- (Internet Explorer) of -Download gekoppeld bestand als- (Safari) of -Koppeling opslaan als- (Firefox) en vervolgens het bestand op de gewenste plaats op te slaan.
Mocht je zelf geen gpx-software op jouw computer geïnstalleerd hebben, dan kun je ritten toch zichtbaar maken door ze te uploaden naar www.gpsvisualizer.com; die site maakt er dan een mooi plaatje van, met name als je in de bovenbalk de optie “Draw a map” kiest, want daar kun je een hogere resolutie opgeven dan de default van de startpagina.
 
 
 

Meld je hier aan om een e-mail te onvangen als de agenda op deze website wordt aangepast.
Geef hieronder je e-mailadres om je aan te melden (opt-in):

Afmelden voor deze service (opt-out) kan altijd door in de toegestuurde e-mail op de afmeldtekst te klikken.