Agenda:

De seizoen-agenda van club BELLO geeft een overzicht van de mogelijke tochten in het komende seizoen. Voeg hier tochten aan toe. Meld je aan voor tochten of neem de organisatie van een tocht op je. Wil je een item toevoegen klik dan op de toevoegknop. Wil je een item wijzigen klik dan op het te wijzigen veld.
Bij een aantal tochten is onder -Evenement- een GPS-bestand toegevoegd. Je kunt dit downloaden door er met de rechter muistoets op te klikken en in het popupmenuutje de volgende optie te kiezen: -Doel opslaan als- (Internet Explorer) of -Download gekoppeld bestand als- (Safari) of -Koppeling opslaan als- (Firefox) en vervolgens het bestand op de gewenste plaats op te slaan.
Mocht je zelf geen gpx-software op jouw computer geïnstalleerd hebben, dan kun je ritten toch zichtbaar maken door ze te uploaden naar www.gpsvisualizer.com; die site maakt er dan een mooi plaatje van, met name als je in de bovenbalk de optie “Draw a map” kiest, want daar kun je een hogere resolutie opgeven dan de default van de startpagina.
 
 

Zaterdag, 27-04-2019: KBK 2019 (Ferry)
Bello-coördinatie: Ferry

Nog twee maanden te gaan en dan is er weer (de inmiddels 14e ) KBK Bello only. Dat lijkt kort en dat is het ook. Dus de voorbereiding moet al heel snel beginnen. Overal lees je dat je in het voorjaar de basis moet leggen voor je conditie om dan te pieken in de zomer, bijvoorbeeld bij de GBBT. Het rijden van KBK is dus een uitstekende manier om je voor te bereiden op ons avontuur in augustus.

Maar ook als je niet mee gaat naar Spanje is KBK op zichzelf natuurlijk al mooi en uitdagend genoeg om te rijden. Op de afgelopen jaarvergadering hebben we afgesproken dat het zaterdag 20 april wordt, maar omdat op die datum de amateur versie van de AMG gereden wordt moet het zaterdag 27 april worden. Dat is de koningsdag. Zoals altijd zullen de hotels snel bomvol zitten.

Mijn vraag is dus je snel op te geven zodat ik het hotel snel kan vast leggen. Dus wacht a.u.b. niet tot de week er voor om te zien of het weer wel okay is. Als blijkt dat de weersomstandigheden slecht zijn stellen we de tocht uit. Daarom zal ik een hotel kiezen waar zo laat mogelijk nog geannuleerd kan worden. Hierdoor wordt de keuze uit mogelijke hotels echter wel beperkt.

Mijn voorstel is de route van vorig jaar te handhaven. Dus 141 km en 2250 hm. Eerste pauze in Banneux na 83 km, tweede pauze in Val Dieu na 114 km.

Opgeven kan via de whatsapp groep of per e-mail. Graag voor 10 maart.
Reageer op deze agendabijdrage  Reageer op deze agendabijdrage >>


Zaterdag, 27-04-2019: KBK verschoven (Ferry)
Bello-coördinatie: Ferry

KBK is verschoven van 20 naar 27 april
Reageer op deze agendabijdrage  Reageer op deze agendabijdrage >>


Zaterdag, 10-08-2019: Luik Bastenaken Luik - 170 km (Rocus)
Bello-coördinatie: Pieter

Een beetje vroeg, maar toch al vast de melding.
Een mooie trainingsrit door Le Champion niet lang voor onze tocht naar Asturie en verder.
De inschijving voor dit evenement (kosten 27 euro voor NTFU-leden) is net geopend, de link is: 

https://registration.mylaps.com/lbl-ardennen-classic

De volgende deelnemers van vorig jaar hebben al gezegd mee te doen, Pieter met een Engelstalige collega (extra oefening dus) en Henk. (En Maarten?).
Via booking.com zijn 3 kamers gereserveerd, 2-persoonskamers uit te breiden naar 3 personen per kamer. 4-slaapplekken zijn dus al vastgelegd.

Ik heb me ingeschreven en ga graag mee, Meindert

Ik heb me zojuist ingeschreven voor de 170 km tocht, Pieter
Reageer op deze agendabijdrage  Reageer op deze agendabijdrage >>

 

Meld je hier aan om een e-mail te onvangen als de agenda op deze website wordt aangepast.
Geef hieronder je e-mailadres om je aan te melden (opt-in):

Afmelden voor deze service (opt-out) kan altijd door in de toegestuurde e-mail op de afmeldtekst te klikken.